I samma båt

Familjeliv till sjöss

Västervik

Västervik har alltid varit en höjdpunkt på våra familjeseglingar. Gästhamnens service har utvecklats alltmer och förra sommaren möttes vi redan vid angöringen av en representant för gästhamnen som hjälpte oss tillrätta. Välsorterad watskibutik, restaurang och minilivs finns i gästhamnen.

Barnen har varje sommar sett fram emot att bada i gästhamnens egen pol och det finns ett rejält tilltaget soldäck för oss föräldrar.

Läs mer...

Valdemarsvik

Valdemarsvik ligger längst in i Valdemarsviken, som tidvis påminner lite om en norsk fjord. Ett besök innebär en rejäl avstickare från segelleden men den lilla gästhamnen ligger praktisk taget mitt i sta´n. Bekvämt för barnfamiljen!

Läs mer...

Barnaktiviteter i Nyköping

Ett besök i Nyköpings gästhamn innebär en rejäl avstickare från segelleden. Men Nyköping med omnejd bjuder också på en hel del barnaktiviteter! Med mindre barn är det en bra bit att gå till Nyköpings centrum men i anslutning till gästhamnen finns några restauranger, lekplats, minigolf m.m.

Läs mer...

Trosa

Trosa har tillhört raden av gästhamnsfavoriter för både barnen och oss vuxna. Samhällets lilla centrum ligger på bekvämt promenadavstånd längs mysiga promenadvägar kantade med små caféer. Tempot är lugnt och avstressande.

Läs mer...

Rödhamn, Åland

Rödhamn uppskattas framför allt för den skyddade hamnen i kombination med den klippiga vilda naturen på öns utsida. Här stannar man gärna och ”andas” efter hektiska dagar i Mariehamn eller efter en ibland tuff seglats över Ålands hav.

Läs mer...