I samma båt

Familjeliv till sjöss

Mat och proviantering

Restauranger

Att hitta en lämplig restaurang i närheten av de marinor, man ligger vid, brukar inte vara några större problem. Oftast finns det en servering i anslutning till själva marinan. Ligger marinan i ett samhälle är utbudet nästan obegränsat. I flera av de populäraste naturhamnarna kan det också ligga en liten restaurang längst in i viken. Priserna är i allmänhet något lägre än i Sverige. Vill man ha fisk kan priset utgå från en hel fisk, som ett lämpligt antal personer vid bordet kan dela på. Till fisken har vi bland annat ätit mosad potatis med mangold - en läckerhet!

De lokala vinerna är oftast mycket goda.

Proviantering

De marinor vi besökt har alla haft en egen, mindre, mataffär. I samhällena finns både torghandel och moderna affärer. Affärernas matpriser skiljer sig inte så mycket från priserna i Sverige. Köp rejält med färskvatten! (Båtens färskvatten används bara till dusch och disk).Skriv ut Skriv utLämna en kommentar