I samma båt

Familjeliv till sjöss

Valdemarsvik

Med gästhamnen “mitt i sta´n” ligger mataffär, Systembolag, caféer och restauranger på bekvämt avstånd från båten.  På hemsidan www.valdemarsvik.se ”På gång i Valdemarsvik” uppdateras kontinuerligt information om aktuella aktiviteter.
valdemarsvik1

Vad gäller evenemang i Valdemarsvik med omnejd finns följande sommaren 2009; Barnteater: Hitt hem (3/6), Bodils Minicirkus (25/7), Askungen (17/8)

Övrigt: Karnebåtfestival 3-4/7, Astrid Lindgrendag på Eköns Camping 9/7.
I hamnen erbjuds trådlös internetuppkoppling kostnadsfritt för gästerna.
I Valdemarsvikens mynning, på Stora Ålö, har Ulrika Ferm sina islandshästar. Varför inte bryta båtlivet mot en dag på hästryggen! Ålö Islandshäster,  0123-460 52 ,  070-994 60 52 , www.aloislandshastar.se .


Skriv ut Skriv utLämna en kommentar